En aquest espai podràs trobar més informació sobre la creació de continguts en la nostra llengua a través d’articles i enllaços d’interès.


Informes i dades

Des que va començar la nostra activitat hem estat recollint xifres i dades de tots els comptes que formen part de Poblet. D’aquesta manera podem saber un poc més sobre com funcionen els nostres continguts en la xarxa i traure conclusions al respecte. Ara, publiquem el document Xifres sobre els continguts en valencià a les xarxes socials (2022-23), un anàlisi estadístic dels continguts publicats en valencià a la xarxa.


Acceleradora lingüística d’usos digitals

Estas pensant en començar a crear contingut? Ja tens un projecte iniciat? Doncs vine a l’Acceleradora!

Aquest és un projecte formatiu impulsat per Acicom que pretén assolir les bases de la professionalització de la creació de contingut a través d’unes sessions formatives gratuïtes per a totes les persones interessades.

Sessions presencials: 30 de setembre // 7 d’octubre [10:30h – CCC Octubre]

Sessions online: 19 d’octubre / 26 d’octubre [17:30h – videocridada]

Pots trobar tota la informació, temari i inscripció al seu web: acceleradora.org


Altres enllaços i articles d’interés

Experiències digitals amb creadores de continguts – Segona intervenció de la jornada “Com s’informa la joventut?” organitzada per ACICOM amb Poblet.info.
L’AMIC activa el concurs per a joves creadors de continguts de proximitat en nous formats
Comunicació 21
37 instituts del sud del País Valencià s’han beneficiat aquest curs dels tallers de Twitch i pòdcast de Plataforma per la Llengua
Plataforma per la Llengua

L’Aferrada, una trobada dels creadors de conitngut dels territoris catalanoparlants. Celebrada a Palma el cap de setmana del 25 i 26 de novembre.

Les xarxes socials, un aparador de continguts en valencià
À Punt
Plataforma per la Llengua organitza tallers per a afavorir l’ús del valencià a les xarxes
À Punt