Aprén Twitch: Tutorials OBS [ACICOM]

La gran majoria de creadors de contingut, i més especialment en el cas valencià, practiquen l’autoaprenentatge com a principal mètode de creació. No existeix una acadèmia, centre o institució que oferisca un servei de formació en qüestions tècniques o artístiques específicament del camp de la creació de continguts per a les xarxes. És per això que molts es suporten de píndoles formatives que troben a través d’Internet.

Afortunadament existeixen infinitat de vídeo-tutorials formatius sobre tot tipus de disciplines i coneixements, però quasi ningun d’ells està fet en la nostra llengua. És per això que a l’octubre del 2022 ACICOM i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana van col·laborar amb nosaltres per tal de dur a terme una sèrie de vídeo-tutorials formatius en matèria d’streaming. A través d’esta finestra, Aitor Muñoz, coordinador del projecte Poblet.info i creador de contingut a Youtube i Twitch, va realitzar un projecte formatiu orientat a l’aprenentatge i ús de les ferramentes necessàries per a dur endavant un streaming.

A continuació podeu trobar 5 vídeo-tutorials que abarquen tota la matèria necessària per a dur endavant el teu propi projecte de canal de Twitch.