Podcast

deparkineo

La xapa de parkineo, que no falte. Un podcast de Marta Meneu, Maria López i Carmen Alonso

Gent Ràndom

Un podcast literari i vital.
Som Empar Puerto, Quim Ruiz i Lourdes Frasquet.

El Dolcet Pal Café

Ningú ho demanava però ja hem arribat. 4 millenials valencians fent un podcast de millenials. 7 de cada 10 monleonetes ens recomanen. I andespués, dos whiskis!

La Comoditat Valenciana

Tertúlia setmanal d’actualitat política i social amb un toc d’humor amb Pere Àlvaro, Màxim Vivó i un convidat/da especial cada setmana.

La secció de l’excusat

Tres amics, un magatzem de poble, 1h per a millorar el món. Conta’ns el teu merder!

Cinestèsia

Podcast 10a temporada. Visca el cine i les sèries! Som @pabloplaib i @el_criticon

Una vegada Frances McDormand ens va dir que no la molestàrem.

Va de Rock!

Programa de Rock realitzat per Kiko Frasés, Ricardo Rotxa, Rafa LeBlanc i Espe Cheli.

Coses (In)útils

Parlar de tot i res és la nostra debilitat. Vos presentem “Coses (in)útils”, el podcast de les converses sense trellat i les entrevistes més entretingudes. Serà precís?

L’Illa Anexa

El late-vespre valencià des del Centre Comercial La Marina presentat per Josan Piqueres de dilluns a divendres de 19:30 a 20:30 | A NexaFM

Casella d’Eixida

Casella d’eixida és un canal perfecte per a endirsar-se en el meravellós món dels jocs de taula. Comentarem els jocs més indicats per a fer un tast de tot el que ha hi ha disponible i a cada capitol escollirem un candidat que represente el millor exemple en la seua categoria.

Greuges Pendents

Una ràdionovel·la coral de descens al mamarratxisme de la mà de Quico Miralles i Andrea Kruithof. Seguim cavant.

Club Babalà

Què va passar amb Babalà 🐶 després de rehabilitació???

Repel·lents Podcast

Repel·lents és un podcast de cultura en valencià en clau d’humor.

Llegim a l’Andana

‘Llegir a l’Andana’ és el pòdcast d’Andana Editorial produït per Amàlia Garrigós i Xavier Martínez. Un podcast de llibres infantils i juvenils per a mestres, mares, pares, llibreteres, bibliotecàries…

Baix la Lluna

Misteris i llegendes en clau valenciana 🌙 Alfons Pérez i Aitana Ferrer 🎙️

Terrible Visió

Un pòdcast en què Amber Cocks, Juli i Neuro parlen de cinema i de sèries (sobretot del gènere de terror) des de la seua visió TERRIBLE!

CCCC Podcast

El del Centre del Carme és un podcast narratiu amb un ritme dinàmic i singular. Es tracta de divulgar, promoure i difondre la diversitat cultural i social que es mou dins dels claustres del CCCC creant atmosferes que facen imaginar i sentir tot allò que bull al seu interior.

A La Fresca

Dos amigues xarrant (a la fresca) de qualsevol cosa🌞🌙

La Veu En Off

🎙️Podcast de parla valenciana on intentem parlar i opinar sobre les pelis que ens agraden🎞️🎬📽️🍿

Agres i Dolces

Qui no té faena… se la busca. Per si no teníem prou amb tot el que ja fem amb la nostra vida, ara fem un pòdcast. Tots els dimecres, a les 20h 🙂

Comentants

Comentants es un podcast sense llei ni contingut establert, així que es el lloc perfecte per a tu. Queda’t i gaudeix amb nosaltres del que fem.

Això no és Veritat

El més granat de la comunitat tuitaire valenciana es reuneix periòdicament per desbarrar de tot i de res en aquest podcast

GodeRap

Programa dedicat al rap i la música urbana de la mà de Arje. (Ràdio Godella)

La Taula Fosca

Un programa de podcast dedicat al cinema bàsicament, de segur que després d’escoltar el primer programa, això de bàsicament quedarà molt curt.

ValSet

Podcast ValSet (valencià) i Jet Set Cast. Actualitat amb humor. Presentats per Ra PM i JoseAndCardona

Parlar Per No Callar

El podcast que no necessites però que voldràs escoltar.

Viatge per les Terres Intermèdies

Un podcast sobre l’univers i el lore d’Elden Ring, contat com el propi videojoc ens ho conta, a través d’una partida. Aniré construint la història i encaixant les peces a mesura que les vaja descobrint. Acompanyeu-me en este trepidant viatge i descobrirem junts els misteris que amaga este univers!

Cròniques Edetanes

Històries, historietes, embolics i romanços dels nostres pobles. El podcast del Camp de Túria.

Gent amb trellat

Un podcast de Nerea Pedrón i Gema Dalia. Actualitat amb perspectiva de gènere, Twitter, humor i moltes rises

Sampleòpolis

Cada primer diumenge de mes, un nou podcast de música electrònica per a escoltar, ballar, sentir i aprendre coses entorn a la cultura musical que va marcar les darreres dècades del segle XX i les primeres del segle XXI. Dirigit i conduït per Aurora Mora.

Un cabàs d’històries

Som Berta i Paula i açò és un programa sobre cultura popular. Des del coret de Diània vos portem un conjunt de llegendes, rondalles, frases fetes i personatges fantàstics explicats i comentats des de la tranquil·litat de les nostres llars. Que la Quarantamaula i el Butoni tremolen perquè arriba Un cabàs d’històries. ✨

TFG Podcast

Les TFG, un podcast de una tonta, una fagota i una gorda. Anècdotes, rises, begudes, séries, cultura popular, costumbrisme i activisme, i tot, en Valencià!

El despropòsit

Samuel Fenollosa i Xavi Hernàndez són amics i els agrada passejar. Els han dit que són divertits i ells ja s’han pensat que poden fer un podcast d’humor improvisat, però, en realitat, els ha eixit un despropòsit

Solano & Tur

Parlem per no callar de tot el que pots imaginar i un poc més

Opus Slay

El Marc i el Carlos encenem els micros cada setmana per comentar els temes d’actualitat de la cultura pop: Eurovisió, Drag Race, món trash, celebrities, política… tot hi cap dins d’aquest calaix de sastre.

I wanna be a Poxcast

6 wannabes intenten fer un podcast. No diem res de trellat, però s’ho passem prou bé i esperem que a tu t’entretinga un ratet. Aspirem a fer les campanades al festivern. Espai lliure de Madrilenys.


Comptes Innactius

Ací trobaràs podcasts que han caigut en la innactivitat (i que tant de bo algun dia tornen🙌)

Obrim Portes

El programa que t’apropa la música més propera abans de que comence el concert, nosaltres obrim les portes del festival!🎸🎧 Conduït per Aitor Muñoz, Llet i Vi 

Xe Quin Pasme!

Tertúlia d’anàlisi sobre videojocs, cinema, i altres creacions culturals al voltant del terror.

Radio Hadouken

El podcast en valencià de música de videojocs🕹🎼🎮🎧

Hi ha drag + enllà de RuPaul

🎙El podcast de les #drags de la terreta🥘 

Lo Pixtech

« El teu espai techie i de videojocs » Amb la Simmer i el Violiste valencians, per suposat

Café Bombó

Aquest podcast és una mica el que passaria si Emma Chamberlain fos valenciana. Discutiré sobre diversos temes en format de mini-assajos locutats.

Parlem de Melons

Som un grup d’amiguetes que, com que ens agrada xarrar molt, hem decidit compartir-vos les nostres xarradetes, i ací ens teniu. Esperem que vos ho passeu molt bé escoltant-nos igual que nosaltres ens ho passem gravant. Benvingudes, a gaudir!

Kale barraka

Programa d’humor amb entrevistes, concursos, música, corresponsals, i… sense filtres.

A Contratemps

🎙Programa dedicat a la música en valencià, amb la millor música, novetats, concerts i molt més! 🎧 

Factoria Esportiva

🎤Tota l’actualitat esportiva en valencià. Informació, entreteniment i visibilitat ⚽🏀🏉⚾🎾🏑

Refranyitis

Hi ha una gran quantitat de refranyers que no expliquen l’origen ni el significat dels refranys. Per això està REFRANYITIS, un podcast que ho explicarà d’una forma divertida.

Radio Bajoca

Hi ha una gran quantitat de refranyers que no expliquen l’origen ni el significat dels refranys. Per això està REFRANYITIS, un podcast que ho explicarà d’una forma divertida.

Xarxes per a ociosos

💭Vols conèixer el mon de les xarxes socials en valencià de la mà d’Aitor? Actualitat, entrevistes i bon rotllo🤙 T’esperem a Ràdio Altea

La Cremà Podcast

Oberto lovers, Podcast sobre l’actualitat del València Basket. Juan Roig fica el Casal nosaltres la cremà

Què fem del caldo?

Hi ha una gran quantitat de refranyers que no expliquen l’origen ni el significat dels refranys. Per això està REFRANYITIS, un podcast que ho explicarà d’una forma divertida.

Massa Carabassa

L’espai on artistes, entitats i empreses amb projecció, participen i parlen amb humor de temes variats

Massa pa la carabassa

Un programeta de radio en valencià i de poble… Com “moatros”! Vos ensenyarem totes les dites i expresions més típiques que trobem

A peu de falla

Un altre març sense #falles? Noooo! 😖 Per aixó et convidem a gaudir amb nosaltres de les falles des del nostre punt de vista, a través del podcast faller de l’Oeste. T’apuntes? 


Crees contingut en valencià?

Uneix-te a Poblet! Formaràs part del web i et posarem en contacte amb la resta de creadors i creadores😍